Δευτέρα, Μαΐου 08, 2006

Meet the parents

Ήταν ευτυχισμένος. Εδώ και ένα χρόνο είχε βρει τη γυναίκα της ζωής του. Έτσι αποφάσισε να τη ζητήσει σε γάμο. Οι γονείς του τον στήριζαν πάντα, οι φίλοι του τον ενθάρρυναν, και εκείνη? Εκείνη ήταν υπέροχη! Όλα ήταν τέλεια! Εκτός από κάτι...

Η μικρότερη αδελφή. Η μέλλουσα κουνιάδα του, ήταν είκοσι χρονών. Φορούσε πάντα στενές μίνι φούστες και κοντά μπλουζάκια. Συνήθιζε να σκίβει όταν ήταν δίπλα του προσφέροντάς του μία μεγαλόπρεπη θέα του εσωρούχου της. Ήταν σκόπιμο. Δεν υπήρχε αμφιβολία. Ποτέ δεν το έκανε όταν ήταν κι άλλοι κοντά.

Κάποια μέρα η μικρή αδελφή τον πήρε τηλέφωνο να περάσει από εκεί για να ελέγξει τις προσκλήσεις του γάμου. Όταν έφτασε στο σπίτι εκείνη ήταν μόνη της. Του ψιθύρισε στο αυτί πως αυτός σύντομα θα παντρεύοταν την αδελφή της, αλλά εκείνη έτρεφε συναισθήματα και καυτές επιθυμίες γι'αυτόν που δε θα ξεπερνούσε και που δεν ήθελε να ξεπεράσει. Του είπε πως ήθελε να τον βάλει κάτω και να τον γ*μήσει μόνο για μία φορά πριν παντρευτεί και δεσμευτεί την αδελφή της για μια ζωή.

Αυτός ήταν τόσο σοκαρισμένος που δε μπόρεσε να πει κουβέντα. Του είπε: "Πάω πάνω στο δωμάτιό μου, αν το θες κι εσύ έλα πάνω και πάρε με". Έμεινε ακίνητος κοιτάζοντάς την να ανεβαίνει τις σκάλες. Όταν έφτασε πάνω, έβγαλε το εσώρουχό της και το πέταξε πίσω της.

Αυτός έμεινε εκεί για μια στιγμή, και έπειτα σηκώθηκε και πήγε κατευθείαν στην εξώπορτα. Άνοιξε την πόρτα και βγήκε από το σπίτι. Κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο. Ο πεθερός του στεκόταν εκεί. Με δάκρυα στα μάτια τον αγκάλιασε και του είπε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πέρασες το μικρό μας αυτό τέστ. Δε θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερο άντρα για την κόρη μας. Καλωσήρθες στην οικογένιά μας".

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι: "Πάντα να αφήνεις τα προφυλακτικά στο αυτοκίνητο!".

Featured Song: Elvis Presley - Little Sister

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kalo xo xo xo... Prin katalavw oti einai anekdoto anarwth8hka se poianou to blog hr8a :o

Ανώνυμος είπε...

arxika skeftika....what a man...!
meta tin teleutaia protash omws skeftika...MEN!!!!!!!