Τρίτη, Μαΐου 09, 2006

Our rules now

Συνήθως ακούμε τους "κανόνες" των γυναικών. Τώρα ακούστε και τους δικούς μας! Προσέξτε ότι όλοι είναι αριθμημένοι με '1' ΕΠΙΤΗΔΕΣ!

1. Μάθετε να χρησιμοποιείτε το καπάκι της τουαλέτας. Μεγάλα κορίτσια είστε. Αν είναι σηκωμένο, κατεβάστε το. Εμείς το θέλουμε σηκωμένο, εσείς κατεβασμένο. Ακούσατε ποτέ κανέναν άντρα να παραπονιέται που το αφήνετε κατεβασμένο?

1. Κλάμα ίσον εκβιασμός.

1. Πείτε μας τι θέλετε! Αυτό να το ξεκαθαρίσουμε. Τα ύπουλα υπονοούμενα δε πιάνουν. Τα περίπλοκα υπονοούμενα δε πιάνουν. Τα προφανή υπονοούμενα δε πιάνουν. Απλά πείτε το!

1. Να έρχεστε σε εμάς με κάποιο πρόβλημα μόνο αν θέλετε να λυθεί. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε. Αν θέλετε κατανόηση υπάρχουν οι φίλες σας γι'αυτό.

1. Πονοκέφαλος που κρατάει 6 μήνες είναι πρόβλημα. Επισκευτείτε κάποιο γιατρό.

1. Αν νομίζετε ότι είστε χοντρή, είναι πολύ πιθανό να ισχύει. Μη ρωτάτε εμάς.

1. Αν είπαμε κάτι που μπορεί να έχει δύο έννοιες, και η μία από αυτές σας πλήγωσε ή σας νευρίασε, τότε εννοούσαμε την άλλη.

1. Ο Χριστόφορος Κολόμβος δε χρειάστηκε οδηγίες και πρόφανώς ούτε εμείς χρειαζόμαστε.

1. ΟΛΟΙ οι άντρες βλέπουν μόνο με 16 χρώματα. Δε ξέρουμε τι είναι φούξια, τιρκουάζ, βιολετί, μαρούν, ταν κτλ.

1. Αν ρωτήσουμε τι έχεις και πείτε "τίποτα", τότε θα συμπεριφερθούμε σας να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ξέρουμε ότι λέτε ψέματα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να διαφωνήσουμε πάνω σ'αυτό.

1. Αν κάνετε κάποια ερώτηση για την οποία δεν θέλετε απάντηση, τότε να περιμένετε μία απάντηση που δε θέλετε να ακούσετε.

1. Όταν είναι να βγούμε έξω, οτιδήποτε και να φορέσετε σας πάει καταπληκτικά. Αλήθεια...

1. Έχετε πάρα πολλά ρούχα.

1. Έχετε πάρα πολλά παπούτσια.

1. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε. Ναι, το ξέρουμε ότι απόψε θα κοιμηθούμε στον καναπέ, αλλά ξέρατε ότι δεν μας πειράζει ιδιαίτερα? Είναι σαν να κάνεις camping.

Featured Song: John Cale - Woman

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

la la la lalala la!
Ax!
De sxoliazw oxi!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς αποφυγή συνειρμών, το original κείμενο είναι εδώ.

Καθώς επίσης και προς αποφυγή σχολίων λέω.