Σάββατο, Αυγούστου 19, 2006

The simple pleasures in life

Ααααχ... Κρεπάλες είχαμε πάλι χθες. Μ'αρεσε που θα βγαίναμε για μια μπυρίτσα και πίσω σπίτι. Αμ δε! Η μία μπύρα έγινε τρεις. Το ένα shaker έγινε τρία και το κέφι πολλαπλασιάστηκε. Τι χορέψαμε, τι στο μπαρ ανεβήκαμε, τι σφηνάκια κεράσαμε σε τρεις τέσσερις ευπαρουσίαστες υπάρξεις... Ωραία τα περάσαμε! Δεν έχω παράπονο. Κι αν και κοιμήθηκα γύρω στις 7 τα ξημερώματα κατάφερα παρά το βαρύ μου κεφάλι να ξυπνήσω κατά τις 12. Και ξέρετε τι λαχτάρισα? Ένα καλό πρωινό! Όχι απλό πρωινό! Μιλάμε για εκείνο το πρωινό με βούτηρο, μαρμελάδα, μέλι, ψωμάκι μαργαρίτα φρέσκια και χυμό πορτοκάλι... Πολύ το απόλαυσα! Γι'αυτό όπως λέει και ο George: "Aah, the simple pleasures in life..."

Featured Song: Chris Rea | Damielle's Breakfast

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι εγραψες μεγαλε! λοιπον, το ιδιο σκεφτομουν και εγω σημερα το πρωι, χωρις πλακα! ειδικα επειδη ειχε ζεστη και βαριομουν απιστευτα να κανω οτιδηποτε περα απο το να ετοιμαστω να παω στην παραλια. Οχι Αμερικανικο πρωινο, απλα πραγματακια, ενα ποτηρι κρυο γαλα και φρυγανιες με μελι! τι καλα ομως στα ετοιμαζουν αλλοι, ε?

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το πρωινό που μπορείς να έχεις πρωινά χωρίς δουλειά... Με αυτό το πρωινό, η μέρα δεν μπορεί παρά να είναι υπέροχη. Και εις άλλα με υγεία!

Ανώνυμος είπε...

δικο μου featured tune: breakfast at Tiffany's

Ανώνυμος είπε...

#MaYaMaYa: Ακόμα πιο ωραία να στα ετοιμάζει η Άλλη... από αγάπη (μη με πάρετε με τις πέτρες οι απανταχού φεμινίστριες). Δες και την ταινία... ;)

#sis: Χωρίς δουλειά μεν, με υποχρεώσεις να τρέχουν δε.

Ανώνυμος είπε...

εχω διαβασει το βιβλιο, εχω δει την ταινια και μου ειναι αδυνατο να αντισταθω στο να μουρμουρισω το moonriver καθε μα καθε φορα! η ευθραυστη Αudrey ποιο ντελικατη απο ποτε! She had class...σπανιζει στις μερες μας

οσο για το πρωινο...σου το ευχομαι βρε, αντε στην Αγγλια και να σε ρωταει η Αλλη "το αυγο πως το θελεις" παντα σερβιρισμενο με αγαπη (γιατι εδω στο ελλαντα ντεν εχει τετοια, χρυσο μου, σπανιζουν και αυτα στις μερες μας...)

Ανώνυμος είπε...

typo/la8os mou...οπου "ποιο"=πιο...