Πέμπτη, Μαΐου 18, 2006

Φίλοι δε λέω, αλλά...

Πόσες φορές σας έχει τύχει να γνωρίζετε κάτι αλλά να το συνειδητοποιείτε ξαφνικά... Πχ το πιο απλό παράδειγμα είναι: "Ναι ξέρεις ότι η Γη γυρίζει αλλά κατά πόσο το συνειδητοποιεις πως είσαι πάνω της?" ή "Ναι ξέρεις τη διαδικασία της γέννησης αλλά κατά πόσο συνειδητοποιείς πως κάποια στιγμή ήσουν μέσα σε μία κοιλιά?".

Ωραία! Και τώρα που καταλάβαμε τι εννοώ με τον όρο συνειδητοποίηση, έχουμε και λέμε. Έχω ας πούμε μία φίλη (εγώ είμαι άρρεν by the way). Κι όταν λέω φίλη εννοώ φίλη και όχι γκόμενα/κοπέλα, πείτε το όπως θέλετε. Δεν παίζει τίποτα μεταξύ μας. Δεν είναι και το πρώτο μωρό αλλά είναι φίλη καλή. Κι εδώ που τα λέμε ούτε εγώ είμαι ο James Bond. Έχει συμπαθητικό στυλάκι. Γελάμε πολύ μαζί. Κάνουμε καλή πλάκα. Όταν βρισκόμαστε δηλαδή γιατί μένουμε σε διαφορέτικες πόλεις. Έχουμε συζητήσει αρκετές ώρες για τα προσωπικά μας ανταλλάσοντας συμβουλές. Δεν εγκρίνω όσα κάνει. Κατά καιρούς μου τη σπάει κιόλας. Αντίστοιχα εκείνη με κράζει για την παθητική στάση στα προσωπικά μου ζητήματα. Δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι μαζί της και προφανώς ούτε αυτή αλλά παρόλα αυτά υπάρχει ένα ελαφρύ φλερτ μεταξύ μας. Ή μάλλον όχι φλερτ αλλά μέσα στον όλο χαβαλέ ρίχνουμε κάτι sexy κοπλιμέντα ο ένας στον άλλο, μιλάμε για sex, πειραζόμαστε γι'αυτό. Όλα αυτά λοιπόν με έχουν βάλει κατά καιρούς σε σκέψεις. Όχι τόσο για το με ποια πρόθεση τα λέει ;) μιας και τα λέει για να τα λέει και το ίδιο κι εγώ: απλά γιατι ανεβάζουν τη διάθεσή και την αυτοπεποίθησή μας και γιατί έχει πλάκα.

Και ρωτάω, μήπως πρέπει να συνειδητοποιήσω πως ναι μεν φίλη αλλά δε παύει να είναι γυναίκα άρα όσο και να πιστεύω στην αποκλειστικά φιλική και αγνή διάσταση της σχέσης μας δε παύει να έχει περάσει έστω και μία φορά κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού μου (και προφανώς και του δικού της) το... sex? Φυσικά δε το αναφέρεις, δε το σκέφτεσαι, δε το φαντασιώνεσαι και προπάντων δε το προτείνεις. Αλλά υπάρχει, κάπου εκεί πίσω...

Προσέξτε μη πέσετε στην παγίδα! Δε μιλάω για φιλίες αλλά για συνειδητοποίηση...

Featured Song: Josh Wink - Higher state of consciousness

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χμμ, συμφωνώ κατά το μισό. Ναι, υποθέτω δεν το αναφέρεις και δεν το προτείνεις (δεν χρειάζεται άλλωστε). Αλλά και το σκέφτεσαι, και το φαντασιώνεσαι, δεν το βρίσκω κακό. Και ξέρεις πως αρκεί μισό βήμα από τη μία πλευρά για να αρχίσει ο χορός. Όσο για το Higher state... μου έφτιαξε το πρωινό. Ένα πλατύ χαμόγελο και αναμνήσεις από ένα απο τα ομορφότερα καλοκαίρια της ζωής μου, να 'σαι καλά :)

Ανώνυμος είπε...

Τι να σου πω. Δεν είμαι και σίγουρος... Άλλωστε τώρα που το ξανασκέφτομαι το να το σκεφτείς ή να το φαντασιαστείς δεν είναι κάτι που μπορείς να ελέγξεις απόλυτα. 'Οπότε πιθανόν να έχεις και δίκιο. Τώρα για το αν είναι καλό ή κακό. Μάλλον δε είναι κακό όσο μένει στη σκέψη.

Παρακαλώ, glad 2 make u happy! :)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ απλά θα αναφέρω το λαικό ρητό: "Στα φιλικά παιχνίδια, μπαίνουν τα καλύτερα γκόλ!!" ...Για να το λέει ο λαός, λοιπόν, κάτι θα ξέρει... ;-)

Ανώνυμος είπε...

Χεχε, γεια σου ρε Vaggie! Δεν το είχα ξανακούσει αυτό... καλόοοο.