Τρίτη, Μαΐου 16, 2006

i loved my keyboard

Κι όμως! Δεν είναι πια αναμεσά μας. Έμεινα από πληκτρολόγιο...

Όχι δε το βαρούσα, ούτε το κακομεταχειριζόμουν. Πρέπει να με πιστέψετε. Η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά ξαφνικά χθες στις 22:32... Ήταν βρώμικός... Ήταν και φίλος μου.

Σα χθες θυμάμαι που πριν από έξι σχεδόν χρόνια μετακόμισε σπίτι μου. Δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα. Είχε ήλιο, πολύ καλός καιρός. Ταξίδεψε εφτά μέρες και νύχτες για να βρεθεί πλάι μου. Έχουμε περάσει μαζί άπειρες ώρες.

Καΐκαμε! Μου κράτησε συντροφιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα του πρώτου μου έτους ως φοιτητής. Νύχτες με κέλτικη μουσική, τη σόμπα αλλογόνου για τζάκι, και φτηνό ουΐσκι ή γλυκό κρασί, ανάλογα τα κέφια. Με βοήθησε να οργανώσω τους τόνους μουσικής που απέκτησα. Μαζί είδαμε ατελείωτες ταινίες... Ταινίες με δράση, έρωτα, γέλιο, μουσική... Πρώτη και καλύτερη το Matrix. Το πρώτο μου DVD.

Παίξαμε! Χωρίς τη βοήθειά του δε θα κατάφερνα ποτέ να τελειώσω το Undying, το Ice Wind Dale, το Metal of Honor, το Colin McRae, το Grand Turismo και όλα τα Need4Speed. Ούτε θα έσκιζα τους αιθέρες στα SEF2000, F22, Falcon4.0. Ένας πραγματικός σύμμαχος στις εικονικές μάχες, ένας έμπειρος συνοδηγός στις ατελείωτες ειδικές.

Μελετήσαμε! Με βοήθησε στις λιγοστές ώρες μελέτης μου. Έγραψε εργασίες, έκανε υπολογισμούς, copy-paste, πέρασε μαθήματα. Χωρίς αυτό δε θα είχα περάσει ούτε τα μισά...

Ερωτευτήκαμε! Μαζί γράψαμε ερωτικές επιστολές, αγαπήσαμε, θυμηθήκαμε παλιές φωτογραφίες...

Δημιουργήσαμε! Αφήσαμε το συγγραφικό μας οίστρο να μας παρασύρει. Τώρα με το blog, τότε με το ΧώροςΖΗΝ. Οργανώσαμε tracklist για την εκπομπή στο ραδιόφωνο, γράψαμε cd για τα μαγαζιά που έπαιζα μουσική...

Διασκεδάσαμε! Με βοήθησε εκτελώντας χρέη DJ στις άπειρες συγκεντρώσεις φίλων στο σπίτι μου. Ήπιε μαζί μας το εκάστοτε συνοδευτικό μας ποτό, μπύρες, τζιν, ουΐσκι, χυμούς, αναψυκτικά κ.α., και κάπνισε από τις στάχτες μας.

Με συντρόφευσε σε όλη μου τη φοιτητική ζωή. Ένας πραγματικός φίλος. Απλά τον ακουμπούσα με τις άκρες των δακτύλων μου κι αυτός τραγουδούσε...

Θα θυμάμαι πάντα τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε μαζί.
Έχε γεια πιστέ μου φίλε!


Featured Song: Gamma Ray - Farewell

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

[size=72][color=red][url=http://www.go4you.net/go.php?sid=24]ENTER ON SOFTWARE PORTAL[/url][/color][/size]

[size=46][color=red][url=http://www.go4you.net/go.php?sid=24]DOWNLOAD SOFT![/url][/color][/size]

[img]http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/4762671/2/istockphoto_4762671-software-box.jpg[/img]

[size=46][color=red][url=http://www.go4you.net/go.php?sid=24]OEM SOFTWARE[/url][/color][/size]

[size=72][color=red][url=http://www.go4you.net/go.php?sid=24]DOWNLOAD SOFTWARE[/url][/color][/size]

[size=72][b]Cheap coecyRockMed soft programms PC[/b][/size]
[size=72][b]Download coecyRockMed software to Windows[/b][/size]
[size=72][b]Cheap coecyRockMed software to Windows[/b][/size]

http://www.google.com/