Σάββατο, Ιουλίου 01, 2006

Μ*λ*κες άνθρωποι

Κοιτώ γύρω μου και βλέπω ανθρώπους αναποφάσιστους, σαστισμένους. Ανθρώπους που δεν το’χουν. Ανθρώπους που δε νιώθουν και τόσο σίγουροι γι’αυτό που κάνουν ή γι’αυτό που δε κάνουν. Ανθρώπους με όρια, στενά. Ανθρώπους χωρίς χρόνο. Ανθρώπους ξινούς, γλυκούς, πικρούς, νερόβραστους, χαζοχαρούμενους, βλάκες. Γκρινιάριδες, χωρίς επιλογές. Ανθρώπους που δηλώνουν αλλά δεν είναι. Ανθρώπους με στάση, με απόσταση. Επιπόλαιους, εύκολους, ανώριμους. Ανθρώπους φοβισμένους. Ανθρώπους σνομπ, χωρίς χαμόγελο. Μίζερους, κρύους. Ανθρώπους με λόγια, θεωρίες, καθωσπρεπισμούς, κανόνες. Με δικαιολογίες. Ανθρώπους κριτές. Όσοι είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε. Προπονητές του καναπέ που δεν έχουν κλωτσήσει μπάλα ποτέ. Άνθρωποι που λένε “εγώ δε θα έκανα ποτέ τέτοια βλακεία!” είναι οι ίδιοι άνθρωποι που δε κάνουν ποτέ τίποτα. Κι όταν δεν κάνεις και πολλά πως είναι δυνατόν να κάνεις βλακείες. Ανθρώπους που παρασιτούν και ζουν μέσα από τις ζωές των, λες και έχουν πάρει απόφαση πως δε πρόκειται ποτέ να αποκτήσουν δική τους. Ανθρώπους που απέχουν από την πραγματικότητα (με την κακή έννοια) και ξέρουν και καλά τα πάντα γι’αυτήν. Ανθρώπους μικρούς, μαζεμένους, κρυμμένους πίσω ψίθυρους και γέλια. Αστείους. Ένα βήμα πριν το τίποτα. Ανθρώπους απογοητευτικούς.

Βλέπω κι άλλα...

Featured Song: Joe South | Games People Play

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

den eisai o monos...

Link

Ανώνυμος είπε...

#morpheous: τώρα ηρέμησα κάπως... :)

Ανώνυμος είπε...

Μια και το εχεις με το "βλέεεεπωωωω" και μιας και εκτός από τα προαναφερθέντα βλέπεις και άλλα, μήπως να τυπώναμε μια καρτούλα με τίτλο ανάλογο του MIΡIAM KAI TZOΣOYA, για να τα πρώτα έξοδα σου στα ξένα???...Ξέρεις, με 2 μήνες " Δε βλεπω καλά ένα σ'υνεφο ήρθε μπροστά μου.." μια χαρά θα εξασφαλίσεις το ποιοτικότατο προς το ζην στα εξωτερικά!!!
Φιλάκια, και καλή εβδομάδα!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που βλέπεις...διαφορετικά θα γινόσουν ένα...με όλους αυτούς!!...Που έχεις χαθεί μικρέ;Διακοπές;; :) Και τι εξωτερικά ακούω;;Για πού το έβαλες;;; :)

πολλά φιλιά

Ανώνυμος είπε...

#Vaggie: Μόλις μου έλυσες το οικονομικό μου πρόβλημα στα ξένα :) Βγάλε ένα 100ευρω και κούνατο να φύγει το σύννεφο πάνω από το London ;)

#Giramondo: Δε θέλω να συμμετέχω στη συνωμοσία των μετρίων! Χάθηκα ε? Δίκιο έχεις, αλλά με ξαναβρήκα! ;) Οι διακοπές μου φέτος θα είναι το τερπνόν μετά του οφελίμου. Δουλειά, διπλωματική, πρακτική, διάβασμα, καφέ, κανένα μπανάκι που και που. Όλα μαζί. Λέω αν όλα πάνε κατ'ευχήν του χρόνου να είμαι England BABY! Yeah, baby! Behave... ;)

Ανώνυμος είπε...

ανθρώπους που δεν ζουν στην κοινωνία και ξέρουν (και κρίνουν) τα πάντα σ'αυτην. καλά το είπες.
και θεωρούν οτι αυτοί είναι οι γάτοι και όλοι οι υπόλοιποι κόπανοι. μάλλον δημοσιογράφοι θα είναι..