Παρασκευή, Ιανουαρίου 13, 2006

Κομπουτεράδες Vs Keyboards! Μία σχέση πάθους...

Σαν πολύ μάγκες δεν την έχετε δει οι κομπουτεράκηδες? Κυρίως εσείς οι gamers... Αφού σκέφτομαι να ξεκινήσω εκστρατεία για τα δικαιώματα των πληκτρολογίων. Ναι, ναι αυτό το πράγμα μπροστά σας με τα πολλά κουμπάκια. Ρωτάτε γιατί?Πρόσεξέ με. Έχουμε και λέμε:
  • (1) Είναι μ*λ*κ*ς ο Bill Gates και το BSOD (Blue Screen Of Death) το βλέπεις με το καλημέρα. Ποιος την πληρώνει τη νύφη? Το πληκτρολόγιο!
  • (2) Η ISDN που έχεις για να σερφάρεις (γιατί δε μπορείς να κάνεις και πολλά με 64Κ) είναι πιο αργή και από την Ολυμπιακή. Ποιος την πληρώνει τη νύφη? Το πληκτρολόγιο!
  • (3) Το φιλαράκι σου ο Μήτσος είναι πιο καμένος από σένα και σε καθαρίζει στο CounterStrike μέχρι να πεις "σαλάμι". Ποιος την πληρώνει τη νύφη? Το πληκτρολόγιο!
  • (4) Κολλάει η κάρτα γραφικών σου γιατί προσπαθείς ως μάγκας να παίξεις N4SMW (Need 4 Speed Most Wanted) στο φουλ Αύγουστο μήνα. Ποιος την πληρώνει τη νύφη? Το πληκτρολόγιο!
  • (5) Σε φώναξε η μάνα σου για φαγητό, εσύ δε πεινάς αλλά πρέπει να πας γιατί αλλιώς θα σου βγάλει τη πίστη ("Όλη μέρα μπροστά σε μια οθόνη είσαι! Και θα πάθουν τίποτα τα μάτια σου..." Και πάει λέγοντας.). Ποιος την πληρώνει τη νύφη? Το πληκτρολόγιο!
  • (6) Είσαι μάγκας... Ποιος την πληρώνει τη νύφη? Το πληκτρολόγιο!


  • Την επόμενη φορά, μάγκα μου, βάρα την οθόνη αν είσαι μάγκας... Άντε να σε δω!

    2 σχόλια:

    bereniki είπε...

    ....mhpws....h o8onh?!?!?!?!?!?!? (:P )

    Ανώνυμος είπε...

    Μαγκας ή οχι το πληκτρολογιο το χτυπας ομως!!!!Επειδη στην οθονη δεν μας παιρνει για μαγκιες ομως...
    Δεν θσ χτυπουσαμε την τελευταιας τεχνολογιας 179' TFT ,με ενσωματωμενα ηχεια,αναγνωριση βλεφαριδας για ασφαλεια και ψηστηρι ελληνικου τελευταιας τεχνολογιας και αυτο ετσι;
    Οποτε ενα μενει..Παρε laptop!!!
    Χτυπα τωρα αυτο πληκτρολογιο μπροστα σου με 2χιλιαρικα κοστος ρε αλανι...